Selecteer een pagina

About

OVER ONS

01. VISIE

de menselijke maat maakt het verschil

02. MISSIE

klantcontacten die de klantwaarde vergroten

03. WAARDEN

helderheid in wat we als partners doen en willen bereiken

Proven Success

THE POWERGROUP

Is een ervaren callcenter service supplier met operationele vestigingen in Nederland en Turkije. We zijn specialisten in het leggen, uitvoeren en onderhouden van klantcontacten. We managen klein- en grootschalige client contact service campagnes voor Nederlandse en Europese bedrijven en organisaties. Ons werk richt zich op diverse sectoren, met een extra accent op de sterk concurrerende energie- en telecommarkt.

%

Maatwerk

%

Meetbaar

GET TO KNOW US BETTER

The Power Group is opgericht door de ondernemers Chris Rutteman en Karan Somai. Beiden zijn rechtstreeks betrokken bij de operationele processen die worden aangestuurd vanuit een geavanceerde callcenter-locatie in Turkije. Daarnaast sturen ze in samenwerking met supervisors en teamleiders een landelijk netwerk van thuiswerkers aan – goed getrainde, hypergemotiveerde, Nederlands sprekende callcenter agents.

Features

What We Do Best

Specialist in klantcontact

We zijn specialisten in het leggen, uitvoeren en onderhouden van klantcontacten. Ons werk richt zich op diverse sectoren.

Klantwaarde vergroten

The Powergroup maakt zich sterk voor meetbare kwaliteit in klantspecifieke operationele call & contactcenter-campagnes. 

Campagnes managen

We managen klein- en grootschalige client contact service campagnes voor Nederlandse en Europese bedrijven en organisaties.

From Our Founder

Wie zijn onze klanten

We voeren langlopende projecten uit voor klanten met een uitstekend track record in competitieve sectoren. Voor deze klanten zijn we de voorhoede van veelzijdige sales- en service-operaties. We zijn het on site visitekaartje. Op onze vestiging in Eindhoven draaien we vooral langlopende projecten in de energie- en telecommarkt.

MEET OUR

PARTNERS

Get In Touch

7 + 5 =

LOCATIE ROTTERDAM

THE POWERGROUP
BARBIZONLAAN 104
2908 ME CAPELLE AAN DEN IJSSEL

LOCATIE EINDHOVEN

THE POWERGROUP
UKKELSTRAAT 2
5628 TE EINDHOVEN